Broodabonnement

BROODABONNEMENT

 

Als je eenmaal de smaak te pakken hebt van ons Belgisch oerbrood, wil je geen ander brood meer! Door een broodabonnement te nemen, engageer je je voor een eigentijds 'minder maar beter brood' project, geheel in de geest van CSA.

 

Je hoeft niet meer te denken aan bestellen en betalen want je kiest 1 keer je favoriete broodje(s) en betaalt in 1 keer voor de hele periode. Daarmee help je administratieve rompslomp te voorkomen en bovendien help je met het voorfinancieren van veelal dure biologische grondstoffen.

 

  • De broden worden 1 of 2 keer per week geleverd, afhankelijk van het door jouw gekozen afhaalpunt.
  • De betaling gebeurt vooraf. Het abonnement krijgt dus de vorm van een eenmalige aankoop met gespreide levering op overeengekomen data en plaatsen.
  • Instromen is op elk moment mogelijk. De huidige periode loopt tot 22 december.
  • De broden worden ongesneden in herbruikbare katoenen zakken verpakt, met je naam erop. Het is de bedoeling dat je deze zakken hergebruikt. Je betaalt eenmalig 2,5 euro per zak. De zakken mag je wassen op 60C als je vindt dat ze aan een wasbeurt toe zijn. Ze zullen ietsje krimpen, dat is normaal.
  • Er wordt niet geleverd in de schoolvakanties. Als je op vakantie gaat buiten de schoolvakanties kan dat aanleiding zijn om een bekende eens te laten proeven van het brood. Dat kan een buur zijn, een familielid, een lid van een vereniging waar je bij bent... Je laat je brood dus bij voorkeur ophalen door iemand anders. Zo help je bekendheid te geven aan de bakkerij en bespaar je de bakker een hoop administratieve rompslomp. Lukt dat echt niet, dan kan je aan het begin van je abonnement je vakantiedagen doorgeven (je betaalt je brood dan niet), of de levering van je brood annuleren (je betaalt het brood dan wel) of het gemiste brood op een andere datum uit de periode laten bijleveren.

 

Je kan kiezen uit grijs, volkoren en speltbrood. En voor wie houdt van afwisseling is een wisseltarwe: een luxebrood op basis van grijs tarwedeeg, elke week in een andere variant; Denk aan rozijnen, walnoten, pitjes, vijgen, ea. Je mag je suggesties steeds mailen!

 

Interesse? Stuur een mailtje naar bakhuis@fermeframboos.be.