Het voornaamste product van de Ferme Framboos is kleinfruit. Met onze rassen en biologische teeltwijze kiezen we resoluut voor smaak.
Wij produceren:
Van in het begin telen we op milieuvriendelijke wijze en sinds 2015 is de productie bio-gecertificeerd. Met serres beschutten we een groot deel van onze delicate bessen tegen regen en hagel.
Met de aanplant van hoog- en laagstam fruitbomen in de weiden omheen de boerderij, kozen we in 2012 en 2015 voor verdere diversifiering. De appel-, peer-, pruim en kersenbomen zijn volop in productie. We kozen voor streekeigen rassen met natuurlijke resistentie en tolerantie. Dat is belangrijk voor de biologische teelt.
Tweede keus fruit wordt door onze partners verwerkt tot sap en bier. Brouwerij de Vlier ontwikkelde een verfrissend aperitiefbiertje op basis van onze frambozensiroop.
Zelfpluk is op onze boerderij slechts sporadisch mogelijk. Contacteer ons voor vragen hierover.